Kylie a Stormi

pridal kara 25.3.2018 o 11:53


Kylie ukázala dcérku.

Malá Stormi Webster dovŕšila tento týždeň už 7 týždňov, a tak sa mamka Kylie rozhodla podeliť o nejaké ich spoločné fotky. Napriek tomu, že sa celé tehotenstvo skrývala a chcela malú chrániť pred bulvárom a tlakom verejnosti, už krátko po pôrode názor zmenila a už sa stihla pochváliť niekoľkými fotkami malej. Tá je fakt chutná a podľa Kylie vyzerá úplne ako ona, keď bola bábätko. Pripojila som vám teda aj Kylienu bábätkovskú fotku, pretože podľa mňa sa teda skôr podobá na Tygu ako na ňu. Áno, nie na Travisa Scotta, ale na Tygu. Týmto rozhodne Kylie z ničoho neobviňujem, ale bol to skrátka prvý človek, ktorý sa mi pri pohľade na fotky vynoril v hlave.

Mám trocha pocit, že okrem ochrany súkromia svojej dcérky si tak trocha rozmyslela aj to materstvo. Malá nemá ešte ani dva mesiace, ale Kylie je takmer každý deň odfotená niekde na výjazdoch v meste, na fotení, na ceste do kozmetickej firmy, na obede, na dámskej jazde, po návšteve chirurga, na pivku s kamošmi. Veď pestúnky sa postarajú, no nie? Áno, postarajú, ale tak nejako staromódne si trocha myslím, že také malé bábätko potrebuje aspoň občas aj mamu. A Kim aj Kylie zvolili po narodení svojich dcér presne opačnú taktiku – sú takmer nonstop niekde mimo domu. Keď mne je tej Kylie vlastne tak trocha ľúto. Nemám pocit, že takýto život niekedy chcela, ale rodina ju do toho zatiahla a už nemala veľmi na výber. Mám z nej pocit, že nie je veľmi šťastná, a bábätkom možno chcela zaplniť nejaké prázdne miesto. Blbé je, že tak to nefunguje. Veď už iba 10 rokov, potom sa presťahuje a farmu do Malibu, bude chovať sliepky, venovať sa rodine, a možno bude potom už naozaj spokojná a šťastná.

Kylie ako bábätko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk