Nahodená Amanda Bynes

pridal kara 25.3.2018 o 20:51


Amanda vyrazila do ulíc Los Angeles.

A celkom jej to pristalo. Keď si začiatkom marca vyrazila na nákupy, bolo to o poznanie horšie. Tentokrát ale nevyrazila len na prechádzku a do obchodov, ale na nejaké stretnutie. Keďže sa stretko konalo v kancelárskej budove v LA, dá sa predpokladať, že Amanda už aktívne rieši svoj návrat na televízne obrazovky. A aj preto sa možno celkom upravila. Okej, možno nebola práve nahodená, keďže bola v legínach, teniskách a svetríku, ale bola učesaná a pekne nalíčená, čo hneď urobilo obrovský rozdiel.

Spoločnosť jej opäť robila jej life koučka, bez ktorej sa nepohne na krok. Až mi to už začína byť trocha podozrivé. Ale zas na druhej strane, vyzerá to tak, že Amanda sa celkom drží, tak jej možno prítomnosť tejto dámy celkom prospieva. Ubehol už takmer rok, odkedy verejne prehlásila, že sa chce vrátiť k herectvu, a vraj už začala navštevovať aj hodiny herectva. Som zvedavá, či sa jej po tom všetkom ešte podarí opäť preraziť.

Amanda začína byť aktívna už aj na sociálnych sieťach







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk