Blac Chyna opäť pózuje

pridal WonderWoman 31.3.2018 o 21:59


Bože, prečo?

Ale vlastne… čo sa vôbec pýtam? Veď táto osoba nemá Boha pri sebe. Ani žiadnu súdnosť a o sebareflexii ani nehovorím. Plus musí nenávidieť celý svet, alebo aspoň svojich instagramových fanúšikov, ktorým pravidelne servíruje svoje fotografie, z ktorých normálneho človeka musí napínať.

Keďže Chyna je stále na materskej, nezostáva jej nič iné, ako venovať sa svojim materinským povinnostiam. Tie zahŕňaju navliekanie sa do rôznych miniatúrnych kúskov odevu a pózovanie do foťáku, pričom výsledné fotky putujú rovno na jej Instagram. Najnovšie sa navliekla do celých žltých plaviek, spodok si zarezala tak hlboko do rozkroku, ako sa len dá a vystavila „na obdiv“ svoje monštrózne boky, kvôli ktorým jej museli v celom dome rozširovať zárubne. Pár dní predtým ukázala aj iný outfit a spolu s ním svoje presvitajúce bradavky o veľkosti keksíka Oreo. Prepáčte, teraz si ho zrejme tak skoro nedáte. A ak hej, tak ho pri spomienke na toto prirovnanie veľmi rýchlo vypľujete.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk