Nedotýkajte sa Dream Kardashian!

pridal kara 2.4.2018 o 19:48


Inak po vás Blac Chyna hodí kočár.

Niekto trávil Veľkonočnú nedeľu v obleku a kostole, niekto v zábavnom parku hádzaním kočárov po ľuďoch. Blac Chyna si zvolila tú druhú možnosť. So svojimi troma deťmi si včera vyrazila do zábavného parku Six Flags. Pardón, dvoma deťmi, ten 18 ročný chapec je jej nový frajer, nie jej ďalšie dieťa. Keď tu zrazu, predstavte si, nejaká drzá ženská k nim prišla, dala sa s nimi do reči a pochválila im chutnú Dream, ktorej sa prihovorila tiež. Čo už ale nemala robiť, bolo pohladiť ju po ruke.

Chyne trošička ujebalo dekel, na dotyčnú začala vrhať naskôr seba a potom malé ružové autíčko, v ktorom sa malá Dream rada vozí (okej, asi to nie je kočík, ale tak sedí v tom dieťa a tlačíte to pred sebou, tak dajme tomu). Video nepríčetnej Chyny, ktorú krotia všetci naokolo, si môžete pozrieť na konci článku. Keď sa video dostalo na verejnosť, Chyna napísala na twitter, aké ťažké je vyrovnať sa so slávou aj tak, ale že keď si niekto myslí, že sa môže dotknúť jej dieťaťa, tak to už je totálny vrchol drzosti. A že pozdravuje všetky matky, ktoré chránia svoje deti. Teda, nie som žiaden psychológ, ale trúfnem si povedať, že dieťa bude mať menšiu traumu z toho, ak sa mu milo prihovorí okoloidúca pani a pohladí ho po ruke, ako z toho, že uvidí svoju mamu vrieskať na cudzieho človeka a hádzať po ňom jeho obľúbeným kočárom. Také rozkošné decko a takých prepnutých rodičov musí mať. Už teraz som smutná z toho, keď si predstavím, čo z tejto malej v takom prostredí vyrastie.

chúďa dieťa







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk