Tatumovci skončili

pridal kara 3.4.2018 o 6:27


Oznámili to dnes na Instagrame.

A keďže prvý apríl už je za nami, nerobia si srandu. Jenna a Channing sa fakt rozišli. A ja budem fakt prekvapená, ak to niekoho aspoň trocha prekvapí. Odkedy Jenna na každom kroku rozpráva o tom, aký skvelý majú sexuálny život, už len čakám, kedy oznámia rozchod. Veď už pred rokom som to predpovedala. Prosím si vlastnú vešteckú šou, dikičko.

Vo vyhlásení nechýbajú zaužívané slovné spojenia, no inšpirovali sa aj nedávnym vyhlásením Jennifer Aniston, keď dodali, že všetko, čo sa nedozvieme priamo od nich, sú výmysly médií. Tie už, samozrejme, dôvody poznajú – údajne za to môže hlavne Channingova pracovná vyťaženosť, kvôli ktorej spolu trávili veľmi málo času. Paradoxom je, že práve pri práci sa aj zoznámili. Zaľúbili sa do seba v roku 2006 počas natáčania filmu Step Up, o tri roky neskôr si povedali áno a teraz si povedali nie.

„Zdravíme ťa, svet! Takže… Máme niečo, o čo by sme sa s vami chceli podeliť. Po prvé, je to čudný pocit, že vôbec sa o takúto vec musíme deliť s ostatnými, ale je to následkom našich životov, ktoré sme si zvolili a za ktoré sme hlboko vďační. Žijeme v úžasných časoch, ale tiež sú to časy, kedy sa pravda vie rýchlo premeniť na „alternatívne fakty“. ?? Takže sa s vami chceme podeliť o pravdu, aby ste vedeli, že ak ste si to neprečítali tu, ide s najväčšou pravdepodobnosťou o fikciu. S láskou sme sa odlúčili ako pár. Zamilovali sme sa do seba pred mnohými rokmi a mali sme spolu čarovnú cestu životom. Absolútne nič sa nezmenilo na tom, ako veľmi sa ľúbime, ale láska je krásne dobrodružstvo, ktoré nás teraz vedie odlišnými cestami. Nie sú za tým žiadne tajomstvá a ani nemravné skutky – iba dvaja najlepší priatelia, ktorí si uvedomili, že je čas dopriať si priestor a pomôcť si navzájom žiť také radostné a naplnené životy, ako je vôbec možné. Stále sme rodina a vždy budeme milujúci a oddaní rodičia Everly. Viac sa k tomu nebudeme vyjadrovať a všetkým vopred ďakujeme za rešpektovanie nášho súkromia. Všetkým posielame veľa lásky, Chan&Jenna.“

Ách bože, to sú zase kecy. Keď sa teda nič nezmenilo na tom, ako veľmi sa ľúbite a ste údajne najlepšími priateľmi, prečo sa teda vlastne rozchádzate? Ako ste si asi všimli, slovko rozvod zatiaľ nepadlo, takže ktovie, možno sa k sebe ešte vrátia, hoci osobne o tom dosť pochybujem.

Tak jde čas…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk