Candice a jej synovia

pridal kara 5.4.2018 o 21:25


Jeden už je na svete, druhý ešte v bruchu.

Ale už nie na dlho. Khloé totiž nie je jediná, ktorej sa blíži pôrod. A hoci Khloé možno rodí aj práve v týchto chvíľach, Candice si ešte pár týždňov asi počká, hoci niekde v horizonte mesiaca by to už zrejme mala mať za sebou aj ona. Ktovie, ako veľmi si jej 1 a pol ročný syn Anaca uvedomuje, že už za chvíľu sa z neho stane veľký brat.

Candice, ktorá zrejme zimu nevyhľadáva, keďže sa do nej nevie ani trocha obliecť, trávila uplynulé veľkonočné sviatky opäť v teple. A opäť v Brazílii. Tam sa nachádzajú pomerne často, zrejme aj preto, že jej snúbenec Hermann odtiaľ pochádza. Ten bol inak kedysi celkom kus, ale na týchto fotkách zas vyzerá dosť hrozne. A Candice v šiltovke teda tiež nič moc, bez nej už ale lepšie. Na výlet k vode si zvolila červené bodkované dvojdielne plavky, ktoré nepochádzajú z jej dielne. Tie sa mi síce páčia asi rovnako ako tá šiltovka, ale jej sa hodia, to uznávam.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk