Megan a Brian

pridal kara 7.4.2018 o 19:18


A paparazzi v kostýme žraloka.

Alebo palmy? Alebo piesku? Existuje kostým piesku? chvíľka googlenia Nie, neexistuje. Ale určite by som nejaký vedela vyrobiť, na to som expert. A možno si nejaký taký vyrobil aj Ignác, lebo to jediné by vysvetľovalo tieto akože paparazzi fotky Megan a Briana. Megan sa pred dvoma týždňami pri rozhovore s médiom preriekla v zmysle tom, že to možno úplne ružové s Brianom nemajú, tak asi bolo treba napraviť, čo tým pokazila, a zorganizovali si s nejakým paparazzim fotenie na pláži. Na tej pláži totiž nikto iný nie je. Iba oni dvaja. A fotograf. A oni kráčajú smerom k nemu a dívajú sa jeho smerom. A pózujú. Sorry, ale nikto ma nepresvedčí o tom, že toto nebolo dohoduté fotenie (veď ako väčšina paparazzi fotiek).

Megan a Brian sa k sebe mali, objímali sa, bozkávali, hladkali, držali za ruky, sprejovali sa na ochranu proti slnku, no úplná romantika. Na Havaji to ani inak nemôže byť. Keď tak pozerám na Megan, tuším by si mohli dať s Elsou súboj v strúhaní syra o tehličky na bruchu alebo tak. Brian by sa ale zúčastniť už nemohol. Vždy bol podľa mňa sexoš, no už začína vyzerať nejako… staro? Či?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk