Brad Pitt má novú kamošku

pridal kara 8.4.2018 o 20:08


Sympoška, však?

Som zvedavá, koľko ešte budeme špekulovať o potenciálnych nových partneroch Angeliny a Brada, dokým sa nejaký oficiálne nepotvrdí. Len pred týždňom a pol sa šírili infošky o tom, že Angelina má nového chlapa, no Angie ich nakoniec vyvrátila. Na múdrych zahraničných blogoch som sa dočítala zaujímavé konšpiračné teórie o tom, že informácie o jej randení vypúšťa do éteru práve Bradov PR tím. Kedže z rozvodu vyšiel vyzerajúc tak trocha ako opilecké agresívne hovädko a keďže vraj nevie byť dlho sám, údajne nechce byť za zlého aj vtedy, keď si prvý nájde novú lásku on.

To sa mu síce ešte nepodarilo, ale pozornosť médií si vyslúžilo jeho nové priateľstvo. Jeho novou kamoškou sa totiž stala 42 ročná Neri Oxman, ktorá je umelkyňa, úspešná architektka a profesorka na MIT. Spoznali sa vraj vďaka nejakému dizajnovému projektu, na ktorom Brad pracoval, a odvtedy spolu trávia kopec času. Vraj si rozumeli od prvej sekundy, keďže sa obaja zaujímajú o dizajn, umenie a architektúru. Podľa blízkeho zdroja stránky Page Six sa ich priateľstvo zatiaľ na lásku nepremenilo, ale Brad by s ňou určite chcel stráviť viac času, pretože je podľa neho fascinujúca. A to asi fakt je, keďže je krásna, múdra a aj úspešná. Mám z nej ale taký pocit, že je príliš seriózna (v dobrom slova zmysle) na to, aby sa zaplietla s 2x rozvedeným hollywoodskym hercom so šiestimi deťmi, ktorý má ešte navyše aj problém s alkoholom.

Krásna ženská, že?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk