Ďalší rozvod

pridal WonderWoman 8.4.2018 o 14:41


Nejak sa s nimi roztrhlo vrece.

Máme tu ďalšie stroskotané manželstvo. Niečo mi hovorí, že tento rok ich ešte v Hollywoode pribudne niekoľko. Najnovšie sa do kategórie „rozvedená“ zaradí herečka Jeannie Garth, alias Kelly z nesmrteľného seriálu Beverly Hills 902 10.

Jeannie veru nemá šťastie v láske. Toto je totiž v poradí jej tretí rozvod. So svojim prvým manželom – Danielom B. Clarkom, boli zobratí len 2 roky. Manželstvo číslo 2 s hercom Petrom Facinellim vydržalo 11 rokov a teraz sa Jeannie rozvádza po troch rokoch s fešákom Davom Abramsom. Práve on podal v piatok žiadosť o rozvod a ako dôvod uviedol neprekonateľné rozdiely. Nemajú žiadne spoločné deti, Jeannie má 3 dcéry z manželstva s Petrom. Uvidíme, či už Jeannie zavesí vydávanie sa na klinec, alebo dá ešte niekedy v budúcnosti šancu manželstvu číslo 4. Na jej mieste by som už asi neriskovala. Veď k láske nepotrebuje žiadne papiere.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk