Chcete vyzerať ako Halle Berry?

pridal kara 9.4.2018 o 15:02


Zo všetkých kútov počujem hromadné súhlasné výkriky.

A to nie je ani trocha prekvapivé. Halle totiž vyzerá brutálne dobre, nehovoriac o tom, že už o pár mesiacov oslávi 52. narodeniny. Mám o polovicu menej ako ona a vôbec by som sa nehnevala, keby som tak vyzerala aj teraz. A keďže ani zďaleka nie som jediná, v E!Online sa rozhodli vyspovedať jej osobného trénera a zistiť, ako je možné, že Halle vyzerá tak, ako vyzerá. K tomu, aby sa držala vo forme, ju možno motivuje aj jej vrodená cukrovka. Nedávno sa vyjadrila, že intenzívnym cvičením sa jej podarilo znížiť množstvo inzulínu, ktoré si musí nahrádzať.

Peter Lee Thomas pre E!Online prezradil, že s Halle cvičia každý pracovný deň a vraj poriadne hardcore. Vraj jej vôbec nevadí odmakať si to. Práve naopak, rada cvičí brucho, nohy a robí kliky. Namiesto dlhého behania uprednostňuje skôr krátke šprinty a cvičenie s vlastnou váhou. Boxovanie, kick-box a Muay Thai nechýbajú tiež. To, že Halle je svalnatá, ale stále štíhla, dosiahli práve cvičením s vlastnou váhou, čiže menšie zaťaženie a viac opakovaní. Tak, už sme múdre, do leta už veľa času neostáva, asi by sme mali začať aj my. ?? A keďže na internete pozorujem aj to, že ľudia jej trénera považujú za mega sexoša, pridala som vám sem aj jeho fotky. Podľa mňa je hrozný, ale tak proti gustu…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk