Kráska a zviera

pridal WonderWoman 10.4.2018 o 21:59


V podaní Stelly Maxwell a Kristen Stewart.

Nech sa na mňa nikto nehnevá, ale pri pohľade na fotku Kristen Stewart mám chuť utrieť si monitor. Keby som trpela paranojou, tak sa bojím, že na mňa z tej fotky naskáču vši, zahniezdené v jej vlasoch. V tých strapatých, večne mastných vlasoch, o ktorých teda viacero ľudí tvrdí, že je to len gel. Môže byť – ale ten, ktorý sa jej prirodzene tvorí na pokožke hlavy, ktorú si niekoľko dní (možno aj týždňov) neumýva.

No a tento náš bezdomovec má za frajerku sexy modelku Victoria´s Secret – Stellu Maxwell. Je pravda, že je možno až príliš chudá a príliš nesympatická, ale v porovnaní s Kristen je to fakt kosť. Dokázala to aj minulý týždeň, keď si spolu s Kristen a jedným ich kamošom vyšli na obed v Los Angeles. Čudujem sa, že ju ešte neomrzel pohľad na zdutú, mastnú Kristen, ktorej feťácky look sa dosť bije s modelkovským výzorom Stelly. Ale tak, ako sa hovorí – protiklady sa priťahujú. No nie?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk