Tristan rozdáva bozky

pridal WonderWoman 10.4.2018 o 21:58


Ale nie svojej Khloé…

Tak z tohto bude buď prúser, alebo sa to zametie pod koberec. Nič medzitým. Ukázalo sa však (prekvapuje ma jedine to, že už teraz), že idylka budúcich rodičov Khloé Kardashian a jej drahého Tristana Thomsona je veľmi krehká. Alebo skôr umelo vytvorená, ako 95% života Kardashianskeho klanu.

Zatiaľ čo Khloé odpočítava dni (možno aj hodiny) do blížiaceho sa pôrodu, otec jej prvorodeného dieťaťa si veselo žúruje. To by ani nebolo tak zlé, keby súčasťou tej žúrky nebolo vymieňanie si telesných tekutín s neznámou kráskou. V sobotu večer si spolu s kamarátmi zašiel do rooftop baru v New Yorku a zrazu sa ocitol v tesnej blízkosti snedej čiernovlásky, ktorá sa s ním neváhala bozkávať. Možno to bol len krátky bozk, s rukou okolo jeho krku, ale neskôr mu poza chrbát zvedavo nazerala do mobilu. Možno písal Khloé, kedy príde domov a že sa nemusí báť, že je verný len jej. Tak určite, Tristan…

Takto bozkával pred pár dňami matku svojho dieťaťa

A takto neznámu ženu

Slečna trošku zvedavá ??

UPDATE:

Takto mieril s neznámou do hotela.

A keď bola Khloé v treťom mesiaci, robil toto:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk