Problémy v raji?

pridal kara 11.4.2018 o 20:37


Ako sa majú Blake Lively a Ryan Reynolds?

Posledných pár dní sa internetom šíria reči o tom, že to medzi nimi asi nebude až také ružové. Ryan sa ale nezaprel a na tieto infošky zareagoval jemu vlastným štýlom – s humorom. A síce sa zdá, že tým vlastne vyvrátil, že u nich doma nie je niečo v poriadku, Blind Gossip má aj ďalšie informácie. Síce píšu články anonymne, no je viac než jasné, že ide o týchto dvoch. A keďže ide o celkom spoľahlivý web, ktorý ako prvý odhalil aj HIV Charlieho Sheena, rozhodla som sa, že vám napíšem o tom, čo tvrdí tento blízky zdroj, pretože mám takého tušáka, že sa to nakoniec všetko časom ukáže ako pravdivé. A pikoškári predsa nemôžu ostať neinformovaní.

„Keďže robí samé žarty, človek by si myslel, že je to naozaj milý a vtipný človek, ale nie je. Je nepríjemný, sarkastický a dominantný. Jeho prvá manželka veľa pracovala, bola sexy a úspešná, no namiesto toho, aby sa z toho tešil, závidel jej a povedal jej, že by mala byť viac doma a mali by si založiť rodinu. Pracovné tempo teda spomalila, aby sa mu zavďačila, ale nebola šťastná, takže im to nefungovalo. 

Druhá manželka je ochotnejšia obetovať kariéru a byť ženou v domácnosti a dovoliť mu, aby bol veľkou hviezdou v rodine práve on, ale je k nej trocha nepríjemný. Pochádza z rodiny samých chlapov, no rozhodne nie je jej chyba, že stále rodí iba dievčatá. Je na ňu vyvíjaný veľký tlak, aby teraz mala chlapca (ideálne dvoch). Je manželstvu a rodine oddaná viac ako on, ale obetuje tak svoje najlepšie zarábajúce roky, aby sa mu zavďačila – a on jej za to ani nie je vďačný. Nepáči sa mi, ako sa s ňou rozpráva. Je povýšenecký.“

Ryan pochádza zo štyroch bratov, a tak mu zrejme chýba syn. Asi chýbal na hodinách biológie, keď nevie, že za to môžu jeho spermie, ktoré nesú údaj o pohlaví. To, že problémom v prvom manželstve bola hlavne Skajina úspešná kariéra, potvrdila aj ona sama neskôr v rozhovoroch. Neviem prečo, skrátka mám silný pocit, že vyjadrenia tohto zdroja nie sú úplne mimo a že to u nich doma asi nebude také ružové, ako sa radi tvária. Čo myslíte?

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk