Čauko, pikoškári!

pridal kara 12.4.2018 o 20:48


Zdraví vás obrovsky tehotná Eva Longoria.

Naozaj poriadne obrovsky. Je mi ľúto jej panvy, chrbtice, vnútorných orgánov, vlastne všetkého. Drobnučká Eva, ktorá ma len 157 centimetrov, totiž vyzerá už teraz, že každú chvíľu praskne, no do pôrodu jej ostávajú ešte dva mesiace. Auč. Počas uplynulých pár dní sa zastavila u Jimmyho Kimella a aj u Ellen DeGeneres a bolo viac ako očividné, že sa teda už necíti práve najpohodlnejšie. Napriek tomu je ale vidno, že je šťastná, a ja sa stále teším z toho, že z nej bude mamča. Eva je totiž jedna z mála celebrít, ktorá nepôsobí falošne, ale je úplne normálna a sama sebou. Skrátka sympoška.

Po rôznych talk show momentálne behá kvôli tomu, že začiatkom mája sa do kín dostane jej nový film Overboard. To je remake filmu z roku 1987, v ktorom si spolu zahrali Goldie Hawn a Kurt Russell. Eva hrá najlepšiu kamošku hlavnej postavy – Anny Faris. Anna si ale nezahrala úlohu Goldie, ale práve tú Kurtovu. Lebo feminizmus. Alebo také niečo. Každopádne, vyzerá to ako príjemná nenáročná americká komédia na zabitie nejakého dlhého nudného večera a so mnou ako divákom môžu počítať.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk