Fakt sú spolu

pridal kara 12.4.2018 o 20:37


Neri Oxman a Brad Pitt nie sú len kamaráti.

Aj keď pôvodné informácie o vzťahu Brada Pitta a Neri Oxman hovorili o tom, že sú len priatelia, veľmi rýchlo sa to zvrtlo. Informácie o Neri a jej vzťahoch nie sú úplne jednoznačné, vieme ale to, že bola vydatá za argentínskeho skladateľa a že sa zrejme nedávno rozviedla. Vieme ešte aj to, že to vyzeralo tak, že je vo vzťahu s nejakým multimilionárom. Toho ale zrejme vymenila za ďalšieho multimilionára, pretože blízke zdroje teraz jasne tvrdia, že títo dvaja sú spolu a informácie o tom, že sú len priatelia, boli iba zástierka pre médiá, ktoré si všimli, že sa stretávajú. Brad Pitt vyvrátil po rozchode s Angie už niekoľko údajných nových frajeriek, s ktorými ho médiá spájali, takže to, že mlčí, asi len všetko potvrdzuje.

„Brad je ňou absolútne unesený. Je medzi nimi neskutočná chémia. Do romantického vzťahu do prešlo takmer okamžite. Dáva si obrovský pozor na to, aby ich niekto nevidel. Brad a Neri už spolu aj medzinárodne cestovali počas niekoľkých príležitostí.“ Jednou z týchto príležitostí mala byť aj konferencia Design Indaba v Juhoafrickej republike vo februári. Brada tiež vraj už mnohokrát videli, ako vchádza do jej bytovky neskoro večer a odchádza ráno až po tom, čo ona odíde učiť. „Neri nevarí, takže si objednávajú jedlo z jej obľúbených reštaurácií alebo varí Brad.“

spoločná fotka z novembra, keď Brad navštívil jej labák

A keďže fotiek takejto krásnej ženy nikdy nie je dosť…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk