UPDATE: Khloé porodila! Tehotná, podvedená a uväznená

pridal Lilinka 12.4.2018 o 15:27


A už nie jediná tehotná.

Nie, toto nie je názov nízko rozpočtového filmu, ktorý sa v troch častiach objaví v prime time na Hnojke alebo Narkóze, toto je život Khloé Kardashian. Blízke zdroje prehovorili, ako sa cíti.

Tak si to zhrňme. Khloé má tesne pred pôrodom (možno práve v tejto chvíli rodí) v Clevelande a dva dni dozadu sa objavili usvedčujúce fotky a video, na ktorom sa otec jej prvého a vytúženého dieťaťa v New Yorku vykusuje s barmankou zo strip clubu Lani Blair, s ktorou neskôr zamieril do hotela. Aby toho nebolo málo, objavilo sa aj polroka staré video (to bola Khloé v treťom mesiaci), v ktorom je Tristan obkľúčený troma nadržanými štetkami, ktoré sa mu hádžu do rozkroku a usmievajú sa do kamery. Čerešnička na koniec, ďalšia z jeho mileniek – Stephanie, ktorá na svojom instagrame zverejnila ich sex tape, tvrdí, že je s Tristanom tiež tehotná.

Khloé sa k veci zatiaľ verejne nevyjadrila, no stále tu máme blízke zdroje. Tie tvrdia, že po vzhliadnutí fotiek preplakala celú noc a chcela ihneď vypadnúť z Clevelandu, v ktorom už má všetko presťahované a v ktorom sa chystala s Tristanom vychovávať ich dcéru. Doktor jej to ale kvôli vysokému štádiu tehotenstva zakázal. Vraj sa jej začali už aj kontrakcie, takže možno už je malá Kardashianka na svete. Khloéina mama Kris a sestry Kim a Kourtney už vraj prileteli do Clevelandu, aby ju pri pôrode podporili.

Ďalej sa objavili infošky, že mama Kris ani Khloéine sestry neboli práve najšťastnejšie, keď si našla Tristana, s ktorým si začala v období, keď bola jeho bývalá frajerka tehotná. Hm, čím to asi bude. Zdroje tiež tvrdia, že Kardashianky by boli najradšej, keby Tristana po rozkopaní jeho gulí poslala do pitche, no je tu tiež možnosť, že mu odpustí a bude sa s ním napriek jeho neskrotiteľnej anakonde a alergii na tretí trimester snažiť tvoriť rodinu. Vraj je beznádejná romantička a je zničená a ponížená, no šanca na záchranu tu u nej vraj stále je.

No neviem, ak je naozaj taká blbá, že sa bude snažiť, aby to so sériovým neverníkom (takto ho nazvali bulvárne médiá) klapalo, tak si túto situáciu asi zaslúži. Nevravím, že mi jej nie je ľúto, musí to byť hrozné, no kto chce kam, pomôžme mu tam. A možno je to celé len divadlo, kvôli sledovanosti. V tejto fáze naozaj neviem, čo si myslieť. Jediné, čo môžem s istotou povedať je fakt, že Tristan je na veľké rite. Čo si o tom myslíte vy, milí pikoškári?

UPDATE:

Khloé dnes porodila dcérku (pravdepodobne počas toho, ako som písala článok).

Milenka z hotela Lani Blair, ktorá za trtkačku dostala kabelku.

Milenka Stephanie, ktorá má vyššie ambície, než kabelku. Tvrdí, že ju Tristan kláti už mesiace a je s ním tehotná. Zverejnila aj ich sex video na instagrame, na ktorom ho označila. Do tváre nebolo vidieť nikomu a účet neskôr zmazala.

chuderka Khloé, tento pôrod ju bude bolieť dvojnásobne…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk