Justin má nový úlovok

pridal WonderWoman 13.4.2018 o 21:29


Dlho za Selenou nesmútil.

A na čo by to aj robil? Rovnako ako my, aj Justin totiž veľmi dobre vie, že so Selenou sa k sebe ešte vrátia. Tak ako tisíckrát predtým. Takže bude trpezlivo čakať, kým si zase Selena nezmyslí, že vo svojom živote opäť potrebuje trochu drámy a vrhne sa späť do jeho potetovaného náručia. A dovtedy si bude náš pravidelný návštevník kostola krátiť čas s inými slečnami.

Aktuálne ho zaujala 22 ročná modelka menom Baskin Chamion, ktorá sa hrdí titulom Miss Alabama Teen 2014. No uznajte, čo viac ešte toto dievča môže v živote dosiahnuť? Aké ciele si má ešte dať? Bola misska a spáva s Bieberom, čo viac si mohla želať? V duchu hesla: streda – Justina potešiť treba, ho bola Baskin navštíviť až doma. Zrejme zostala aj cez noc, lebo na druhý deň ráno už spolu šli na hodinu bicyklovania. Čítate správne, je to druh fitness, pri ktorom proste šlapete na bicykli v interiéri. Každopádne, zatiaľ sa k sebe títo dvaja na verejnosti nijak nemajú, ale človek asi nemusí byť génius aby mu došlo, že spolu niečo majú. Uvidíme, koľko bude Justina táto bývalá misska baviť. Môj odhad sú maximálne 3 týždne.

 

Selenina dočasná náhradníčka








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk