Nový párik?

pridal WonderWoman 15.4.2018 o 14:02


To má byť asi vtip…

Inak si totiž neviem vysvetliť, čo sa to v tom našom celebritnom svete deje. Najnovšie sa totiž rozšírila informácia, že Iggy Azalea a Tyga tvoria pár. Áno, ten Tyga, ktorý najprv preťahoval Blac Chynu a potom sestru otca jej dieťaťa – Kylie Jenner. Ak toto Iggy nevadí, tak potom už neviem čo.

V sobotu bol spolu tento údajný čerstvý párik na Fenty x Puma párty na Coachelle, ktorú zorganizovala Rihanna. Zapózovali si aj s ďalším párikom, takže sa evidentne nemajú potrebu skrývať. Alebo sú len kamoši a je im jedno, že z nich robia niečo viac, alebo im to jedno nie je a sú len radi, že im to zvyšuje publicitu. Nech je to ako chce, ja osobne by som o Tygu neoprela ani svoju starú hrdzavú BMX- ku, nie to sa s ním ešte fotila alebo nebodaj… fuj, ani vysloviť to nejde. Snáď ešte Iggy zostali nejaké zvyšky rozumu, aby si s chlapom ako on nezačínala. Aj keď… ruku do ohňa by som za ňu nedala.

 

Hostiteľka Rihanna







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk