Veľká oslava pravdy

pridal kara 15.4.2018 o 17:45


A tak trocha aj frajerových narodenín.

Mariša sa pred pár dňami priznala svetu k tomu, že už 17 rokov bojuje s bipolárnou poruchou a že až nedávno si to konečne priznala a vyhľadala lekársku pomoc. Vraj sa kvôli liekom a terapii konečne cíti dobre, a tak nastal čas osláviť to. A nielen to. Jej o trinásť rokov mladší frajer Bryan Tanaka totiž minulý týždeň oslavoval aj svoje 35. narodeniny.

Žúrovať sa vybrali do Beverly Hills a Marišu bolo opäť treba pridržiavať. Opäť sa teda vraciame k tomu, že buď má naozaj stále vypité, alebo proste odmieta prijať fakt, že nevie chodiť v štekloch. Ohliadnuc od toho ale vyzerala dobre. Na to, že budúci rok oslávi päťdesiatku (alebo možno ten ďalší, jej presný rok narodenia je stále väčšou záhadou ako bermudský trojuholník) a že s tvárou nemá nič nejako očividne porobené, vyzerá veľmi dobre. Fanúšikom sa už stihla na Instagrame poďakovať aj za podporu, ktorú jej vyjadrili po jej rozhovore s magazínom People. „Tvrdo pracujem a cítim sa inšpirovaná všetkými vašimi príbehmi a vašou ohromnou podporou. Pokračujme vo vzájomnom povzbudzovaní sa na našich cestách životom.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk