Novodobý filozof Karol

pridal kara 16.4.2018 o 19:11


Píše filozofickú knihu. 

Nie, ľudia, bohužiaľ nežarujem. Mám trocha obavy, že nášmu milovanému Karčimu vysadili lieky, a tak opäť začal trocha blúzniť. A opäť je presvedčený o tom, že jeho myšlienky sú natoľko hodnotné, že by sa mali dostať ku každému. A tak sa rozhodol napísať filozofickú knihu. Tá sa bude volať Break The Simulation. Pre The Hollywood Reporter už načrtol aj to, nad čím tak vo voľných chvíľach filozofuje. Teda okrem toho, že mikiny sú neskutočne dôležité a že by sme mali všetci prestať nosiť veľké slnečné okuliare.

„Mám takú filozofiu – alebo nazvime to konceptom, pretože slovo filozofia môže znieť príliš náročne. Mám koncept ohľadom fotografií, a preto o nich trocha pochybujem – ohľadom ľudí, ktorí sú posadnutí fotografiami – pretože vás okradnú o prítomnosť a prenesú vás do budúcnosti alebo do minulosti.“ 

Toto povedal manžel ženy, ktorá vydala zbierku svojich selfíčiek ako knihu. O nej ale zrejme nepochybuje, pretože na jej konto sa vyjadril nasledovne: „Aj moja žena, vidím ju ako isté znázornenie, ako Máriu Antoinettu našej doby.“ Ťažko posúdiť, čo tým chcel Karči povedať, keďže do hlavy šialenca veľmi nevidím, ale ak máte nejaké medzery v dejepise, Mária Antoinetta bola dcéra Marie Terézie a francúzska kráľovná, ktorú obvinili z toho, že je zodpovedná za bankrot štátnej pokladnice kvôli jej záľube v drahých látkach, šperkoch a plesoch. A vlastne tam možno aj nejaká podobnosť je. Až na to, že Márii sťali hlavu gilotínou.

Ak ešte stále pochybujete o tom, či si jeho knihu kúpiť, jeho posledná veta vás možno presvedčí o tom, že to nemáte robiť„Takže s touto mentalitou s medzerami verím, že to, na čom sme pracovali, bude reprezentovať ľudstvo na najbližších 500 až tisíc rokov.“

filozof Karči a Mária Antoinetta našej doby

skutočná Mária Antoinetta

žeby?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk