Khloé vykopla neverníka Tristana

pridal WonderWoman 18.4.2018 o 21:58


Stala sa z nej slobodná mamička.

Tak, telenovela pokračuje a príbeh plný zvratov naberá na obrátkach. Toto proste nevymyslíš, toto sú Kardashianky a ich život. Ten, ktorý denne zdieľajú aj so zvyškom sveta a zarábajú na ňom.

Khloé pred pár dňami priviedla svet dievčatko, ktorému sa rozhodla dať meno Pravda. Nie podľa slovenského denníka, ani podľa toho, čím sa v živote riadi jej Tristan. Meno True nosil už dedko Kris a jej otec ho mal ako stredné meno. Každopádne, vhodnejšie meno pre malú by bolo Lie, ale asi už je neskoro na zmenu. Podľa najnovších informácií magazínu People sa Khloé rozhodla vyhodiť Tristana z domu v Ohiu, kde spolu žili. Zrejme mu tie nevery tak úplne neodpustila, ako tvrdili zdroje tesne po pôrode. Rozhodla sa radšej zostať s malou Pravdou sama, hoci som si istá, že Kris už dokončuje druhé kolá pohovorov s pestúnkami a minimálne 2 sú už Khloé po ruke. Uvidíme, do kedy to bude hrať na slobodnú mamičku a či nepríde veľkolepé uzmierenie s Tristanom a následne veľká svadba. V tej rodine je totiž možné úplne všetko.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk