Milla Jovovich predáva dom

pridal kara 18.4.2018 o 4:22


Moderný a minimalistický.

Mille Jovovich sa celkom úspešne darí žiť si svoj život mimo pozornosti bulváru, no pri snahe predať dom za niekoľko miliónov je asi každá publicita užitočná, a tak sa na internet dostali infošky o tom, že spolu s manželom sa rozhodli predať ich dom. Ten bol postavený v šesťdesiatych rokoch no vďaka rekonštrukcii na ňom nie je viditeľná žiadna stopa času. Na môj vkus je dokonca asi až príliš moderný, a to mi moderné interiéry nevadia. Tento dom je ale taký minimalistický a prázdny, až to pôsobí trocha futuristicky.

Nachádza sa v Beverly Hills a s manželom ho kúpili iba pred rokom a pol za 3, 9 milióna dolárov. A keďže ho teraz predávajú za 4, 5 milióna dolárov, vôbec by ma neprekvapilo, ak by boli ďalším celebritným párom, ktorý sa začal venovať obchodovaniu s nehnuteľnosťami. Ktovie, či tam vôbec naozaj aj bývali. Miesta by ale mali dosť, keďže sa tam nachádzajú tri spálne, tri kúpeľne a samostatný záchod. Na mňa moc sterilné, ale nepochybujem o tom, že si kupcu nájde celkom rýchlo. Čo na neho hovoríte?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk