Hviezda Eva Longoria

pridal kara 19.4.2018 o 21:17


Konečne vyfasovala vlastnú hviezdu na chodníku slávy.

No to teda celkom trvalo, nie? Občas sa fakt čudujem, kto všetko ešte hviezdu na chodníku slávy vlastne nemal, keď sa píše o týchto odovzdávacích ceremóniách. A Evička je rozhodne jedna z tých, ktorú by som si myslela, že tam už dávno nájdem. Jej hviezdu tam ale môžete nájsť iba od tohto pondelka. Podporiť ju prišiel jej manžel, ktorý určite aj doma utešoval, keďže Eva vyzerala veľmi rozcítená a dojatá.

Okrem jej manžela tam ale bola hádam polka Hollywoodu, a to je niečo, čo som na takejto udalosti ešte nikdy nevidela. Je teda očividné, že Eva nepôsobí ako fajn človek iba na nás, ale zrejme ním aj je, a tak si ju jej kolegovia raz dva zamilujú tiež. Zagratulovať jej prišli Anna Faris, Ricky Martin, Victoria Beckham, Melanie Griffith, Kery Washington, Reese Witherspoon, Olivia Munn, no nechýbali ani zúfalé manželky Marcia Cross a Fecility Huffman, ktorá jej hviezdu aj rovno trocha poleštila svojou blúzkou, keď sa potkla.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk