Trápna mama Elizabeth Hurley

pridal kara 19.4.2018 o 21:40


Strápňuje syna sexy selfíčkami.

Ak potrebujete dôkaz o tom, ako čas neúprosne letí, tu ho máte. Syn Elizabeth Hurley nedávno oslávil svoje 16. narodeniny. Na oslave nechýbala ani jeho mama Liz a tá zo sebou priniesla aj svoje dve najlepšie kamošky – svoje cecky. Veľa ľudí na internetoch sa tvárilo pobúrene, že čo je toto akože za šaty na párty plnú mladých chlapcov, no podľa blízkych zdrojov to vyzerá tak, že nie iba internety s tým majú problém, ale trocha aj priamo Damian. „Priatelia ho začínajú podpichovať. Je v tom veku, kedy vníma všetko, čo jeho mama robí, ako trápne. Nechápe, prečo sa nemôže trocha viac zahaľovať. Ale Liz je extrémne hrdá na svoj zovňajšok a povedala mu, že nie je nič zlé na tom, keď je žena v jej veku sexy.“

Liz má skoro 53 a fakt vyzerá super, to všetci vieme. No na Damianovom mieste by som jej asi prišla prestrihnúť internetový kábel. Hoci podľa mňa je trápne, nech postuje jednu selfíčku za druhou ktokoľvek, bez ohľadu na vek a rodinnú príslušnosť. Tým chcem povedať, že sa mu vlastne ani trocha nečudujem. Damian to s mamou očividne rieši celkom aktívne, keďže tá už žartuje, že ak jej nedá pokoj, príde na rodičovské združenie prezlečená za mníšku. To by som si pozrela.

Elizabeth, jej cecky a Damian na oslave jeho 16. narodenín

Liz v akcii na Instagrame







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk