Blac Chyna na strome

pridal WonderWoman 21.4.2018 o 18:16


Ako sa tam preboha dostala?

To bola to prvé, čo mi pri pohľade na toto monštrum s hrubým konárom medzi nohami napadlo. Potom mi došlo, že to muselo byť jedine žeriavom. Po rebríku by v tých striptérskych štekloch nedokázala vyliezť a vysokozdvižný vozík by ju neudržal, takže to musel byť jedine žeriav.

Keď už ju tam teda za pomoci žeriavu dostali, Chyna vypustila cecky na pašu, lebo čo je viac sexy, ako keď si dá žena tričko pre 2 ročné dieťa a vetrá cecky odspodu. Nahodila akože sexy výraz a nechala sa fotiť na svoj Instagram. Potom ju za pomoci žeriavu premiestnili dole a tam sa fotila na kameni a opretá o stenu. Neviem, čo tým chcel básnik povedať, ale tie fotky sú (ako vždy) strašné. A budú strašné vždy, keď na nich bude ona. Mala by sa radšej venovať svojmu novému frajerovi, ktorý určite potrebuje doučko z matiky, alebo z fyziky, keďže má len 18. Už sa jej však stihol pod fotkou na Insta spýtať, či si ho vezme, tak dúfam, že len žartoval. A že ho Chyna nezobrala vážne.

 

Chyna so svojim starším synom mladším frajerom







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk