Dieťa číslo 3

pridal WonderWoman 24.4.2018 o 6:03


Kto je šťastným ockom?

Možno ste už podľa špecifického tetovania spoznali hruď Dwayna Johnsona, ktorý si k sebe túli svoje čerstvo narodené dieťa. Je to už jeho tretí potomok a zároveň tretie dievča a Dwayne má z toho veľkú radosť.

Na svoj Instagram pridal v pondelok krásne vyznanie o tom, aký je požehnaný a hrdý, že priviedol do tohto sveta ďalšie silné dievča. To dostalo meno Tiana Gia (konečne normálne a krásne meno) a hrdý ocko bol aj pri pôrode jeho manželky Lauren. Vďaka tomu je pre neho ťažké vyjadriť nový level lásky, rešpektu a obdivu všetkým mamám a ženám, ktoré sú tam vonku. Malej Tiane verejne sľúbil, že má všetku jeho lásku a ochranu až do konca jeho života, a že ju bude vždy rozosmievať. A kto ho trochu sleduje a „pozná“ tak vie, že neklame. Dwayne má krásny vzťah so svojou dvojročnou dcérou Jasmine a trávi čas aj so svojou prvorodenou – 16 ročnou Simone Alexandrou, ktorú má zo vzťahu so svojou prvou manželkou Dany. Je to skrátka skvelý a milujúci otec.

Chutné oznámenie pohlavia bábätka

Dwyne s Jasmine a Lauren

S najstaršou Simone

Rozkošnosť.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk