Avril Lavigne má nového frajera

pridal WonderWoman 25.4.2018 o 21:50


Ktorý je celkom za vodou.

Nenechajte sa oklamať výzorom egyptského podomového predavača, pretože nový frajer Avril Lavigne je miliardár. Volá sa Phillip Sarofim a možno vás (rovnako ako mňa) prekvapí aj jeho vek – Phillip má 32 rokov. Vyzerá teda podľa mňa staršie a o dosť horšie ako chlapík, ktorý sa po boku Avril objavoval v lete minulého roku. Ale tento má zrejme iné kvality… Má tiež zaujímavú rodinnú historku na rozprávanie o tom, ako si jeho otec Fayez pred štyrmi rokmi vzal za ženu Phillipovu svokru. Phillip bol so svojou ženou Lori len 6 mesiacov v manželskom zväzku, keď jeho otec požiadal o ruku mamu jeho manželky. Pekne divná rodina.

Netuším, kde Avril k Phillipovi prišla, ale isté je, že pri ňom to už nie je tá niekdajšia punkrockerka. Teraz to hrá na dámu v šatičkách a s kabelkou v ruke, ako sa na slušnú ženu (3 roky) po tridsiatke patrí. V pondelok spolu boli s miliardárom nakupovať v Bel Air a svoj vzťah netajili, keďže sa v kľude držali za ruky. Žeby sa onedlho tretí raz vydávala?

 

S manželkou Lori



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk