Nový dom

pridal kara 25.4.2018 o 20:24


A žeby tretie dieťa na ceste?

Podľa titulnej fotky ste sa asi dovtípili, že ide o Ryana Goslinga a Evu Mendes, keďže málokto sa oblieka tak desne ako ona. Pred pár dňami sa vybrali aj s oboma dcérami pozrieť sa na nový dom, ktorý si zrejme plánujú kúpiť. Nachádza sa, ako inak, v Los Angeles, a ak sa pre kúpu rozhodnú, zacvakajú za neho necelých 8 miliónov dolárov. V dome sa nachádza 6 spální, 3 kúpeľne a tri záchody, takže miesta budú mať až až. Pre štvorčlennú rodinku možno až priveľa, ale to sa asi za chvíľu zmení.

Už pri poslednom článku o týchto dvoch sa tu v komentáre objavili špekulácie o Evinom treťom tehotenstve, a je celkom možné, že ste neboli až tak mimo. Ale vzhľadom na to, že Eva sa väčšinou od momentu počatia presúva výhradne kanálmi, oblečená v obrích kabátoch a zahádzaná veľkými kabelkami, trocha o tejto teórii pochybujem, keďže sa ešte stále objavuje medzi ľuďmi. Každopádne, Blind Gossip tvrdí, že Eva má vyprázdnený kalendár, veľké kabely a kabáty pripravené a že ich nedávno s Ryanom videli na návšteve gynekológa. Som zvedavá, či sa to potvrdí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk