Nový objav?

pridal WonderWoman 27.4.2018 o 18:39


S kým si to vykračuje Jennifer Lawrence?

Mohol by to byť jej ocko – starší pán, s ktorým sa Jennifer v šiltovke vedie pod pazuchou. Obaja sa smejú, možno na nejakom vtipnom zážitku z rodinnej oslavy, alebo z čias, keď bola Jenn ešte malé dievčatko. Ale nie je to tak, pán na titulnej fotke nie je jej ocko. Je to zrejme jej nový frajer.

Jennifer má zjavne slabosť pre režisérov nad štyridsať. Ten posledný – Darren Aronofsky, má 49, a ten súčasný má 59. Volá sa David O. Russell a poznajú sa už od roku 2012, kedy spolu točili film Silver Linings Playbook. O rok neskôr to bol film American Hustle a o 2 roky zase Joy. Vo všetkých troch filmoch, ktoré David režíroval, hrala Jennifer hlavnú ženskú postavu. Neviem, či včera na trojhodinovej večeri vo Felice Ristorante & Wine Bar v New Yorku rozoberali ďalšiu filmovú spoluprácu, ale mám taký ciťák, že v konverzácii pokračovali aj niekde v súkromí. Jediný háčik je v tom, že na Davida čaká doma jeho dlhoročná partnerka Holly Davis. Možno sa jej len nechcelo ísť na večeru v trojici a preto jej nechal porciu zabaliť domov a vzorne jej ju nesie. Možno…

 

Jennifer a David v roku 2014

David a Holly

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk