Parádny dom

pridal kara 27.4.2018 o 18:51


Kto si ho kúpil za 4 milióny dolárov?

Hoci by som najradšej z plných pľúc zakričala, že ja, nemôžem. Nemám štyri milióny (málo klikáte na reklamy!), v Kalifornii by som vzhľadom na moju toleranciu tepla asi uhorela, a čo je asi najhlavnejšie, o mojom nakupovaní nehnuteľností by som vás asi na Pikoškách neinformovala, keďže to nikoho nezaujíma. Novou hrdou majiteľkou tohto domu je Emma Roberts a ja sa musím priznať, že jej celkom závidím. Hoci žltú naozaj nemusím, exteriér tohto domu nemá chybu. Vnútri to síce nie je úplne môj štýl, ale pôsobí útulne. Aj keď aby som sa dostala do postele, potrebovala by som asi rebrík. A keďže má Emma ešte o nejaký ten centimetrík menej ako ja, predpokladám, že posteľ si vymení. Hoci asi je naivné predpokladať, že by si ho pred nasťahovaním neprerobila celý podľa seba.

Dom sa nachádza v Los Feliz a bol postavený v roku 1920. Má rozlohu niečo vyše 350 metrov štvorcových a celkom normálny a necelebritný počet spální a kúpeľní – 3 spálne, 2 kúpeľne a jeden samostatný záchod. Nechýba niekoľko šatníkov, v ktorých sa môžete poprechádzať, balkón a ani krb, no najkrajší je rozhodne exteriér, nemyslíte?

nová majiteľka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk