Tri grácie

pridal kara 28.4.2018 o 21:17


Destiny´s Child opäť spolu.

Keď sa na tým zamýšľam, nebýva celkom bežné, že bývalé členky nejakej skupiny zostanú v aktívnom kontakte aj roky po jej rozpade. A býva asi viac než ojedinelé, aby ešte boli aj celkom blízke kamošky. Keď sa tak nad tým zamýšľam, neviem o žiadnom ďalšom takomto zoskupení, ktoré aj po rokoch udržiava nadštandardné vzťahy. A to sa netýka len hudobných skupín, ale aj seriálových kolegýň.

Beyoncé, Kelly Rowland a Michelle Williams sa to ale netýka. Tieto tri sú aj po rokoch výborné kamošky. Uplynulé dva víkendy spolu vystúpili na Coachelle, čomu určite predchádali hardcore skúšky, takže keď už to majú za sebou, rozhodli sa trocha si vyraziť. Nahodili sa, otvorili si šampáňo a vybrali sa do Hollywoodu na otvorenie obchodu značky Dundas. Že sa niečo koná, zacítila zrejme svojím šiestym zmyslom aj ďalšia celebrita, ktorá si nenechala ujsť ani túto celebritnú akciu. Hádanka roka, však? No ak náhodou neviete, o kom hovorím, fotku nájdete na konci.

Prekvapenie na záver: Heidi Klum







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk