Bolestivý pohľad

pridal kara 29.4.2018 o 15:25


Na niekdajšiu sexicu.

Už mi, lásko, není 20 let. To je asi hitovica, ktorú po večeroch vyspevuje Jessica Simpson svojmu manželovi. Títo dvaja sa momentálne nachádzajú spolu na Bahamách a myslím, že môžeme pokojne povedať, že Jessica už vyzerala aj lepšie. Tento rok oslávi 38 rokov a má za sebou dve tehotenstvá, počas ktorých vyzerala, akoby zožrala slona z ktorých sa jej telo už nikdy celkom nespamätalo, takže už má aj celkom nárok nevyzerať ako modelka, veď nou ani nie je. Svoju kariéru akože herečky a akože speváčky si ale nevybudovala talentom, ale práve otŕčaním svojej XS vymakanej postavy v miniatúrnych handrách a v bikinách, váľajúc sa po aute, takže sa nemôže čudovať, že my sa teraz čudujeme. Nuž, nemá to každý vymyslené tak ako Irina Shayk, Jessice sa ešte asi tú rovnováhu nájsť nepodarilo.

Pritom by stačilo tak málo a Jessica by nemusela dva roky pred štyridsiatkou vyzerať ako vyžitá päťdesiatnička. Po prvé by som veľmi ďaleko zahodila tie otrasné cigánske náušnice (a leteli by aj tie slnečáky). A po ďalšie, vybrať si plavky, ktoré nevyzerajú ako pre dôchodkyňu, by možno tiež nebolo na škodu. Ideálne aj keby boli správnej veľkosti. A ešte ideálnejšie by asi bolo dať si zmenšiť tie cecky, ktoré sú väčšie ako jej hlava. Moja chrbtica plače, keď to vidí, a tá jej musí ešte viac. Na takej Kate Upton sa to stratí, ale Jessica má o 20 cenťákov menej a poriadne ju to rozširuje…

Instagram

vs. realita

Jessica, keď bola tehotná (6 rokov dozadu)

v roku 2005







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk