Ďalšie zásnuby

pridal kara 29.4.2018 o 19:32


A ďalší škaredý prsteň.

Tou šťastnou a čerstvo zasnúbenou je herečka a speváčka Lea Michele. Musím sa priznať, že jej veľkú pozornosť nevenujem, pretože mi je úplne strašne nesympatická (netuším prečo), no mám pocit, že zakaždým, keď o nej zachytím nejakú infošku, má pri sebe nového chlapa. Zrejme o nej ale infošky predsa len veľmi často nezachytávam, keďže posledná, ktorú o nej registrujem, bola takto pred dvoma rokmi, keď začala randiť s hercom Robertom Buckleym. A aj keď som o ich rozchode po troch mesiacoch písala, odvtedy som na to už dávno zabudla. Bola som teda celkom zaskočená, keď na mňa dnes začala vyskakovať Leina fotka s obrovským snubákom, keďže jej nového frajera som nestihla ani len zaregistrovať.

O ruku ju požiadal podnikateľ Zandy Reich, s ktorým začala chodiť minulé leto. Možno sa vám to môže zdať unáhlené, no títo dvaja boli predtým dlhoroční kamaráti, takže sa asi poznajú dosť dobre. Obrovský snubný prsteň má štyri karáty a pre Leu ju údajne aj sám navrhol. Ten Parisin ešte stále vyhráva v ohavnosti, ale tento za ním teda veľmi nezaostáva. Škaredý prsteň, krásne manželstvo? No, to ešte uvidíme…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk