Blac Chyna je vraj tehotná

pridal WonderWoman 30.4.2018 o 20:36


So svojim 18 ročným frajerom.

Takto. Toto je zatiaľ len neoverená informácia od blízkeho zdroja, ktorej sa chytil portál Media Take Out News a priniesol aj prvé fotky Blac Chyny s bruškom. Ale keďže ide o túto osobu, nemám veľmi dôvod pochybovať o pravdivosti tejto informácie. Blac Chyna je totiž presne ten človek, ktorý si spraví tretie dieťa s tretím mužom, ktorý vlastne ešte ani mužom nie je, keďže má len 18 rokov.

A to ani nehovorím o tom, že oficiálne spolu randia od marca tohto roku. Od MARCA. Ale keďže podľa blízkeho zdroja je Chyna v desiatom týždni, tak museli zamiesiť už niekedy vo februári. Včera vznikla fotka, na ktorej podľa MTON už vidieť Chyne bruško, no kľudne to môže byť len pokrčená mikina. V nedeľu však vzala Blac Chyna svojho mladučkého frajera YBN Almighty Jaya na jednu spoločenskú akciu a túlila sa k nemu ako divá. V obtiahnutých nohaviciach nemala zrovna ploché brucho, takže začínam naozaj veriť tomu, že je tehotná. O pár dní oslávi tridsiatku, tak dieťa číslo 3 by bolo také symbolické… A ešte aj s o 12 rokov mladším frajerom.

 

Je to tam?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk