Katy, Orlando a pápež

pridal kara 30.4.2018 o 19:32


Hotová svätá trojica.

Ak ste náhodou nepostrehli, Katy Perry a Orlando Bloom sú už nejakých pár mesiacov opäť oficiálne spolu. Až tak oficiálne, že sa spolu vybrali navštíviť pápeža. Na štvrtej charitatívnej konferencii Unite To Cure vo Vatikáne najprv zanietene počúvali prekladateľov v slúchadlách, a potom si s Ferim aj podali ruky a prehodili pár slov.

Po konferencii si užili aj trocha romantiky v Ríme, keď sa vybrali pozrieť Koloseum. Držali sa za ruky a vyzerali zaľúbene, čo podľa blízkych zdrojov aj sú. Pre People jeden z nich povedal: „Orlando a Katy sa majú skvele. Opäť sú spolu a je to medzi nimi vážnejšie ako kedykoľvek predtým. Sú šťastní a nechcú to skrývať, no zároveň sa snažia chrániť svoje súkromie. Orlando pôsobí veľmi šťastne. Je očividné, že si chýbali. Ich vzťah je teraz silnejší. Orlando už mal plné zuby slobodného života. Randenie s mnohými ženami už ho neláka.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk