Smsky od Weinsteina

pridal kara 1.5.2018 o 19:46


Tie pípajú v mobile Rose McGowan.

Rose McGowan sa po svojom poslednom zrútení pred kamerami nasrala, zrušila všetky svoje naplánované rozhovory a na dva mesiace sa stiahla. A za tie dva mesiace sa stalo niečo úžasné – buď prestala fetovať alebo vyhľadala pomoc psychiatrov a je na liekoch. Momentálne totiž behá po rôznych britských programoch a rozdáva rozhovory a v nich, čuduj sa svete, neznie ako prvotriedny psychopat. Celkom sa z toho teším, lebo už som začínala mať obavy z toho, že jej prepne úplne a niečo si spraví.

Rose mala o svoj život obavy tiež, ale z iných dôvodov. V jednom z rozhovorov prezradila, že sa čuduje, že je po tom, čo začala verejne vystupovať proti Harveymu, ešte stále nažive a nezbláznila sa (to druhé je trocha otázne). Tiež prezradila, že Harvey si na ňu zohnal jej súkromné telefónne číslo a od prepuknutia škandálu jej už poslal aj nejaké smsky. Ich obsah zatiaľ nezverejnila, ale určite príde aj to. A Harvey by si mal asi radšej dávať pozor na to, komu čo vypisuje, pretože má na krku nové dve žaloby. Jednu od Ashley Judd, ktorú obťažoval tiež a ktorej zničil kariéru, keď ho odmietla. Za to od neho žiada kompenzáciu. Peniaze ale nechce pre seba, ale plánuje ich venovať organizácii #TimesUp. Žaluje ho aj jeho bývalý kolega Quentin Tarantino. Ten tvrdí, že Harveyho produkčná spoločnosť mu nevyplatila tantiémy za 4 filmy, ktoré sa pohybujú vo výške miliónov dolárov. Svoje peniaze chce vysúdiť čo najskôr, kým Harvey stihne vyhlásiť bankrot. Toto ešte bude zaujímavé.

Ako bodku na záver tu máte pár fotiek Rose na otváraní predajne House Of Osman. A len taká pikoška – tá auto nehoda, kvôli ktorej má údajne Rose dodrbanú tvár, sa nikdy nestala. Aj o tom píše vo svojej knihe. Údajne bola na operácii nosnej dutiny, ktorú doktor pokašľal a prevŕtal sa jej cez líco. Podstúpila aj rekonštrukciu, no koža pod okom už skrátka nevyzerala ako predtým, a tak upravili aj druhé oko, aby boli symetrické. Povedala o tom svojej publicistke a tá obratom prišla s príbehom o havárke.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk