Fotky zo svadby

pridal WonderWoman 3.5.2018 o 21:54


Tak predsa sme sa dočkali.

Svadbu síce tajili, ale o svadobné fotky sa s nami podelili – hovorím o Victoria´s Secret modelke Shanine Shaik a jej čerstvom manželovi DJ-ovi Ruckusovi. V sobotu si sľúbili vernosť až do smrti (to ešte uvidíme) na Bahamách, priamo na pláži a ja sa fakt teším, že nás neochudobnili o tento vizuálny zážitok. Pri tak krásnych ľuďoch by to bola naozaj škoda.

Portálu Brides.com poskytli nielen exkluzívne zábery z ich svadobného dňa, ale porozprávali aj o ich začiatkoch a o tom, prečo sa brali práve na ostrove Eleuthera. Pár sa prvýkrát stretol v roku 2015 na Coachelle, kde Ruckus (vlastným menom Greg Andrews) prišiel za Shaninou, ktorá bola práve na odchode, a po jednom rozhovore s ním vedela, že je to ten pravý. Vedel to aj on a po necelých ôsmich mesiacoch randenia ju požiadal o ruku. Naplánoval to na vianočný výlet na Bahamách, kam k svojej rodine pozval Shaninu a jej mamu. Pred Shaninou pokľakol na pláži nie s jedným, ale s dvoma prsteňmi a povedal jej, že si má vybrať, ktorý sa jej páči viac. Ona si ale nevedela vybrať len jeden a tak skončila s jedným „áno“ a s dvoma snubnými prsteňmi. Svadobný obrad prebehol presne na tom istom mieste, kde sa zasnúbili a pre Shaninu to bol splnený sen, keďže odjakživa túžila mať svadbu na pláži. No nie je to krásne? Rovnako ako ich svadobné fotky.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk