Johnny má problém

pridal kara 3.5.2018 o 20:40


Žalujú ho bývalí ochrankári.

Som fakt zvedavá, koľko ešte škandálov unesie kariéra Johnnyho Deppa, kým sa jej definitívne zlomia nohy. Som aj trocha sklamaná, že sa to nestalo už pri jeho rozvode. Teraz to totiž znamená, že Fantastic Beasts And Where To Find Them mi nikdy nebude môcť prirásť k srdcu tak ako Harry, pretože tam hrá tento feťácky ksicht, na ktorý sa nemôžem ani pozerať.

Jeho dvaja bývalí ochrankári sa rozhodli zažalovať ho. V roku 2016 Johnny vyhodil firmu, cez ktorú pre neho títo páni pracovali, a rozhodol sa ich zamestnať priamo. A vtedy sa začali problémy. Za celé dva roky im neboli vyplácané nadčasy, nemali nárok na prestávky, boli im odopierané aj prestávky na jedlo a vraj sa museli správať v podstate ako jeho pestúnky. Raz mu v nočnom klube dokonca museli utrieť aj zvyšky drog z tváre, kým si to niekto stihol všimnúť. Pred podobnými excesmi ho vraj museli chrániť často – v podstate chrániť ho samého pred sebou. Tiež mu strážili deti a dohliadali na to, aby o ne bolo postarané, keďže na Johnnyho pozemku žijú v inom dome ako on. Ochrankári od Johnnyho žiadajú sumu, ktorú im nevyplatil za nadčasy, a tiež odškodné. Presné sumy nepoznáme a Johnnyho hovorca sa ešte nevyjadril.

Fotky dotyčných pánov som nenašla, tak tu máte fotky ožratého Johnnyho s iným bodyguardom:



Zaradené pod: Celebrity, Johnny Depp, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk