Miley má nový job

pridal kara 4.5.2018 o 17:30


Je z nej módna návrhárka pre značku Converse.

Napriek tomu, že sa Miley vyžíva v absolútne šialených outfitoch, alebo prípadne vôbec žiadnych, značka Converse ju oslovila, a tak tu máme novú spoluprácu. Miley nenavrhovala iba tenisky, ale aj nejaké legíny, šortky, tričká, mikiny, ponožky, šiltovky, ruksaky a čo ja viem čo ešte. Celkom sa rozšupli, asi predpokladajú úspech. A ja mysím, že ho asi aj budú mať.

Ceny totiž nenadhodili do žiadnych šialených výšok, ako býva zvykom, keď sa celebrita hrá na módneho návrhára. Nie sú síce vyslovene nízke, keďže Converse nemá práve najlacnejšie veci na trhu, ale zachovali si svoj bežný cenový štandard, ktorý ako značka majú. Celú kolekciu aj s cenami si môžete popozerať tu. Dokonca tam na mňa aj dvakrát vybaflo vyskakovacie okno, že doručujú aj na Slovensko, takže sa nás konečne niečo týka. Čo sa týka samotných Mileyných výtvorov, tak je to celkom v pohode a nositeľné. Už som videla aj horšie tepláky a legíny. Tenisky sú tiež celkom normálne, až na ten desný model s platformou. Čo myslíte?








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk