Dva týždne do svadby

pridal kara 5.5.2018 o 17:32


A už vieme, čo bude mať Meghan oblečené.

Prípravy na kráľovskú svadbu vrcholia, Meghan a Harry si o dva týždne povedia áno. Meghan si už vybrala aj svadobné šaty, ktoré budú nakoniec z dielne jej obľúbenej značky Ralph & Russo. Keďže sú celé šité ručne, neboli ani najlacnejšie. Daňoví poplatníci sa ale nemusia báť, pretože 100 tisíc libier zaplatil Princ Harry z vlastného vrecka – hoci mi nie je úplne jasné, aké iné peniaze tam má než tie od daňových poplatníkov. Ako šaty vyzerajú síce uvidíme až v svadobný deň, ale aby ste už mali nejakú predstavu, nižšie nájdete zopár šiat tejto značky.

Zatiaľ čo Harry a Meghan sú plne vyťažení prípravami, jej dvaja starší nevlastní súrodenci sú zamestnaní predávaním akýchkoľvek možných výmyslov médiám. Obviňujú Meghan z toho, že ich odrezala, že s nimi už 10 rokov nie je v kontakte, že ich a ani ich otca nepozvala na svadbu a tak. Detailami vás nudiť nebudem, lebo tieto osoby sú totálne mimo, majú problémy s alkoholom, s dlžobami, agresivitou a kadečím iným, prečo sa s nimi nebaví nikto z ich rodiny, vrátane detí a rodičov, nielen Meghan. Pochopiteľne teda ani info o tom, že na svadbe nebude jej tatko, nebola správna. Ujo Markle a aj Meghanina mama priletia do Londýna týždeň pred svadbou, aby mali čas zoznámiť sa s kráľovnou a celou kráľovskou rodinou. Tatko ju aj povedie k oltáru. Ignác ho načapal pri študovaní knihy o Británii a aj pri cvičení, zrejme mu teda záleží na tom, aby zanechal dobrý dojem. Svadby sa zúčastní aj Kate, no princ Louis ostane doma. Či sa zúčastní princ Philip sa ešte tiež nevie, keďže mu pred pár týždňami vymieňali bedrový kĺb a ešte stále sa zotavuje. Odvážny lekár, ktorý uspáva do narkózy a vymieňa kĺb 96 ročnému pánovi, to sa musí uznať…

svadobné šaty Ralph & Russo

 

Celkom by jej pristali, nie?

tatkove prípravy v plnom prúde


Meghan s tatkom

Meghan s mamčou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk