Adele má 30

pridal kara 8.5.2018 o 13:24


Narodeniny oslávila na Titanicu.

Znie to síce mierne neuveriteľne, ale Adele má naozaj iba 30. Tieto okrúhle narodeniny oslávila v sobotu a rozhodla sa poňať to celkom vo veľkom štýle, kvôli čomu sa teraz na ňu bojovníci z twitteru opäť hnevajú. Adele je totiž veľkou fanúšičkou filmu Titanic, a tak sa rozhodla usporiadať párty v tomto štýle. Každý sa musel prezliecť za nejakú postavu z tohto filmu a ona sama si vybrala hlavnú postavu Rose. Odkedy sme ju naposledy videli opäť dosť schudla, takže sa na filmovú Rose v podaní Kate Winslet fakt veľmi podobala.

A že čo vlastne tým internetom zase vadí? Vraj robiť si žúrku v tomto duchu je absolútne nevhodné, keďže ide o veľkú tragédu, pri ktorej zomrelo 1500 ľudí. To je síce pravda, no Adele sa pri párty neinšpirovala skutočnými udalosťami, ale romantickým filmom. O tom asi jasne svedčí aj fakt, že ľudia sa prezliekali za postavy z filmu. Internetu sa ale človek nezavďačí nikdy…

Kate Winslet ako Rose

Adele ako Rose

jej kamoši sa ohákli tiež







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk