Čerstvá mamina na prechádzke

pridal WonderWoman 8.5.2018 o 21:20


Kto to asi tak môže byť?

Je mi jasné, že podľa toho enormného zadku musí každý vedieť, že je to niekto z rodiny Kardashianiek. A vďaka blond vlasom nie je ťažké uhádnuť, že je to zadnica našej sprostučkej Khloé. Nielenže odpustila otcovi svojho dieťaťa viacnásobné nevery, ešte sa aj zabúda pred odchodom z domu pozrieť do zrkadla aj zozadu.

Khloé porodila 12. apríla, takže ani nie pred mesiacom a v nedeľu ju náš Ignác nafotil prvýkrát vonku pri kočíkovaní malej True. Samozrejme, že s ňou bola aj jej asistentka, pre prípad, že by ju tlačenie kočíka unavilo a potrebovala by vystriedať. Radšej jej však mohla už pred odchodom z domu povedať, že legíny sa na verejnosť nenosia a ak áno, tak jedine s dlhým tričkom. Teda v prípade Khloé skôr s dlhou plachtou, ktorá by dokázala obopnúť ten monštrózny zadok. Khloé sa už aj stihla na svojej stránke k týmto fotkám vyjadriť – vraj nemôže uveriť, ako obrovsky vyzerá jej zadok a nevie sa dočkať, kedy dostane svoje telo späť do formy. Doktor jej vraj už povolil cvičenie a tak sa chystá opäť makať na svojej postave do plaviek. Khloé, dovtedy ti poradím jedno – nenos obtiahnuté legíny a snaž sa ten zadok maskovať, ľudia sa kentaurov ako si ty boja.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk