Ďalšia adopcia

pridal kara 8.5.2018 o 20:51


Ktorá herečka si adoptovala ďalšie dieťa?

Nepredpokladám, že niekto z vás uhádol, napriek tomu, že táto osoba je celkom známa. V médiách sa ale nepretŕča často, registrujem ju asi len v časoch, keď sa s kolegyňami silou mocou snaží natočiť tretie pokračovanie Sexu v meste. A už ste asi uhádli, ide o Kristin Davis. Tá má 53 rokov, nikdy nebola vydatá a podobne ako jej postava Charlotte sa aj ona rozhodla pre adopciu.

Na fotke ale nie je s jej najnovším prírastkom, ale s adoptívnou dcérou Gemmou Rose, ktorá má už 7 rokov. Gemma sa ale teraz môže vytešovať z brata. Keďže Kristin má všetkých 5 pohromade a nesnaží sa v 50ke rodiť vlastné deti, rozhodla sa pre adopciu opäť. Zatiaľ vieme iba to, že je to chlapec. Gemmu pred rokmi oficiálne predstavila na titulke magazínu Hello, takže je celkom možné, že aj svojho syna takto predstaví svetu. Niečo mi hovorí, že rovnako ako v prípade Charlize Theron alebo Sandry Bullock, aj Kristin bude mamou dvoch černoškov.

Kristin a Gemma







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk