Met Gala afterparty

pridal kara 9.5.2018 o 18:16


Celebrity žúrovali do rána.

Met Gala je za nami bez nejakých väčších pobúrení – to ale môžeme povedať asi iba o pikoškách. V Amerike zas všetkým na internetoch vybuchujú mozgy, že akože strašne neúctivé, drzé, že zhoria všetci v pekle a tak. Pobúrencom asi unikol jeden základný fakt – téma na Met Gala je vždy určená podľa témy prebiehajúcej výstavy v MET. Tento rok im samotný Vatikán na túto výstavu zapožičal 40 kúskov – ide o odevy z rôznych období, odevy ľudí rôznych hodností a tak. A každý, kto bol niekedy v múzeu, asi vie, ako výrazne ovplyvnilo kresťanstvo umenie, takže zámer tejto témy bol tento umelecký vplyv kresťanstva preniesť do módy. Ale tak asi sa zbytočne čudujem, že ľuďom zas niečo vadí, keď dokážu lynčovať aj za to, že má Adele rada film Titanic a urobila si v tom duchu párty.

Čo sa týka afterky, tak najzaujímavejšie bolo asi to, že Justin Theroux a Emma Stone prišli spolu v jednom aute, údajne sa spolu celý večer zabávali a tancovali, odišli spolu v jednom aute a včera ich vraj videli spolu na večeri. Vzhľadom na to, že spolu robia na seriáli Maniac, by sme asi mohli predpokladať, že sú len kamaráti, alebo že len trocha mútia vodu aby pritiahli pozornosť k ich novému projektu, ale mám takého tušáka, že mu Emma preliezla posteľou. Okrem toho už asi ohľadom afteriek nič extra zaujímavé, akurát možno to, že Bella Hadid vyzerala, že má dobre nakúpené.

Cindy Crawford s manželom a Clooneyovci

Amal a George

Amber Heard

Ashley Graham

Bella Hadid

Blake Lively

Darren Criss

Eiza Gonzales

Emily Ratajkowski s manželom

Gigi Hadid

Hailey Baldwin a Shawn Mendes

Idris so snúbenicou

Jaden Smith s frajerkou

Janelle Monae

Jared Leto

J.Lo a A.Rod

Joan Smalls

Kendall Jenner

Kim Kardashian

P. Diddy, Cassie a Mary J. Blige

Paris Jackson

Priyanka Chopra

Rihanna

Rita Ora a Kate Moss

Ruby Rose

Shailene Woodley a Emma Stone

Wiz Khalifa

Zoe Kravitz



Zaradené pod: Celebrity




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk