Veľké uzmierenie

pridal kara 9.5.2018 o 20:17


Katy Perry a Taylor Swift ukončili vojnu.

Už presne 6 rokov vedú Taylor Swift a Katy Perry žabomyšie vojny. A včera zrejme nastal ten deň, kedy sa konečne rozhodli začať sa správať ako dospelé ženy a nie ako puberťáčky na strednej. Teda aspoň to tak chvíľu vyzeralo. Taylor včera zahájila svoje turné Reputation koncertom v Arizone, a v šatni ju čakalo prekvapenie od Katy. Tá jej poslala olivovú vetvičku na znak mieru a rukou písaný list. Jeho obsah sa síce nedá prečítať celý, no na začiatku Katy píše, že rozmýšľala o ich nevydarenej komunikácii a zlých pocitoch, ktoré ich bývalé kamarátstvo už nejaký čas sprevádzajú, že by chcela vyčistiť vzduch a že sa chce za niečo hlboko ospravedlniť.

Keďže žijeme v dobe sociálnych sietí, Taylor balíček od Katy odfotila a postla na Instagram s popisom, že jej ďakuje, a pridala aj srdiečko. Trvalo doslova len pár hodín, kým sa objavili nové tvrdenia o tom, že Katy vraj nahnevalo, že to Taylor zverejnila. Vraj čakala, že to bude verejná záležitosť, no nepočítala s tým, že Taylor odfotí priamo jej list. Nepáči sa jej totiž, že odfotila iba začiatok, ktorý vyznieva tak, že Katy preberá zodpovednosť za všetko, čo sa medzi nimi stalo, pretože to tak údajne nie je. A ja začínam mať seriózny pocit, že tieto dve sú vlastne super kamošky a celé toto je iba vymyslená PR hra, ktorú si výborne načasovali, keďže Taylor stále ani zďaleka nevypredala svoje turné.

Taylor počas koncertu







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk