Nový človek

pridal kara 11.5.2018 o 6:38


Tristana Thompsona narodenie dcéry zmenilo. Uhm, jasné.

Mám taký pocit, že Beyoncé nám tu medzi celebritami začala nejaký nebezpečný trend. Ostať s neverným chlapom je teraz asi moderné, lebo veď viete, keď vám život dá citróny, urobte si limonádu. A deti. Očividne sa ňou inšpirovala aj Cardi B a teraz v jej stopách pokračuje aj Khloé Kardashian. Síce sme vás už informovali o tom, že Tristanovi odpustila, ale aj tak ma stále fascinuje, že sa tvári, akoby sa nič nestalo. Po spoločnom obede a po tom, čo ho prišla podporiť na zápas, si v utorok vyšli ruka v ruke do kina. Podľa blízkych zdrojov vyzerali normálne ako pár, žiadne napätie nebolo pozorovateľné. Khloé sa nás teda asi snaží všetkých presvedčiť o tom, že sa vlastne nič nestalo. A možno sa snaží presvedčiť hlavne samú seba. Možno by mala začať presviedčať aj svoju rodinu, lebo tým sa to nepáči tiež. Kim pred pár dňami u Ellen povedala, že Tristan to pekne poyebkal. A chudáčik sa asi urazil, lebo v rozhovore u Kelly & Ryana priznala, že Tristan si ju po tomto jej vyjadrení zablokoval na sociálnych sieťach.

Ten je podľa vlastných slov zmenený človek. V podcaste Road Trippin sa vyjadril, že True sa má dobre, že spí, kaká a je – že to je všetko, čo takéto bábätká robia. A že hoci má už syna, s ním to bolo iné, pri dcére je vraj viac emocionálny a zmenilo ho to. Keď sa ho moderátor opýtal, či už s deťmi skončil, Tristan suverénne odpovedal, že ešte zopár bude. Vieme, neboj sa, veď si nabúchal jednu zo svojich mileniek.

Pasáčka Kris už pracuje nadčasy, aby Tristana vykreslila ako chudáčika, ktorému skákali na penis všetky fanynky a on skrátka nemohol odolať. Skrývajúc sa za identitou blízkeho zdroja nám tvrdí, že prevalenie jeho nevery ho zničilo, no zároveň sa mu uľavilo. Vraj sa s plačom zložil na Khloéinu nemocničnú posteľ po tom, čo porodila, a nechápal, ako jej mohol tak ublížiť. Povedal jej, že sa mu uľavilo, že už je to vonku, a že si myslí, že sa podvedome chcel nechať pristihnúť. Vraj sa cítil pod nátlakom od svojich spoluhráčov, aby neodmietal fanynky, ktoré sa na neho neustále hádzali, pretože je to také nepísané pravidlo NBA hráčov, že na cestách spávajú s čajkami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk