Rihannine spodné prádlo

pridal kara 12.5.2018 o 21:06


Už je v predaji.

Rihanna očividne vie, ako sa to robí. Rovnako ako pri mejkape, ani v prípade spodného prádla nás nenaťahovala pol roka. Iba koncom apríla oznámila, že sa niečo takéto chystá, a od včera je ňou navrhované spodné prádlo aj v predaji. A rovnako ako pri mejkape, aj v tomto prípade sa o to nakupujúci takmer pobili. Bol taký záujem, že na stránke bola normálne čakačka. Ľudia museli čakať priemerne viac ako hodinu, no ja som sa na rad dostala až po troch hodinách čakania. Vám sa to už ale dnes podarí aj bez čakania.

Riha zahájila predaj zo štvrtka na piatok v New Yorku na evente, na ktorý prišla oblečená vo svojich výtvoroch. Prezentácia bola vskutku futuristická, keďže na pódiu sa k nej pripojili jej hologramy v ďalších modeloch. Riha chce rovnako ako pri mejkape výjsť v ústrety všetkým ženám, a tak sú k dispozícii veľkosti od XS a po XXXL, od 75A až po 110E. Nechýba ani spodné prádlo v telovej farbe pre rôzne farby pleti. Podprsenky idú za 39-59 dolárov, nohavičky od 14-29 dolárov, korzety, župančeky a idé srandy od 69-99 dolárov. Tak čo, kupujete?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk