Xtina vyráža na turné

pridal kara 12.5.2018 o 21:22


Po desiatich rokoch.

Celkom slušná pauza, no nie? Ale tak hádam, že keď má človek na účte takmer 200 miliónov, asi ho to tak netlačí k tomu, aby sa išiel pretrhnúť. A vlastne sa ani nečudujem. Christina Aguilera si dala niekoľko ročnú pauzu, aby údajne našla samu seba. Jej prvá pesnička Accelerate bola síce trocha o ničom a klip bol viac než desivý, zo svojho najnovšieho albumu Liberation ale vypustila do sveta už aj ďalšiu pesničku Twice. Balady a klavír – tak si osobne predstavujem ideálne uplatnenie pre takýto hlasisko.

Album Liberation vyjde 15. júna a Christina v septembri vyrazí na turné. Lístky naň budú v predaji od 18. mája, ale to sa nás asi veľmi netýka, keďže no Európy ani nepáchne. Začína 25. septembra na Floride a aj tam končí 13. novembra. V rámci promovania nového albumu zavesila na youtube aj video Where´s Maria, v ktorom hovorí o tom, ako konečne pochopila, aká je krásna, a prestala sa prispôsobovať predstavám iných a tak. Ospravedlňuje sa v ňom sama sebe za to, že sa zhadzovala, za to, že odmietala prijať svoju vnútornú krásu, a za to, že si dala napichať pery. Ok, tak to posledné možno nie, ale nedá mi to. Takéto myšlienky by som jej uverila skôr, keby nevychádzali z tých nedávno urobených kačičkovských pier. Ale tak chápem, ku každému albumu si musí človek vymyslieť nejaký imidž, toto je teraz ten Christinin.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk