Blízke priateľky

pridal WonderWoman 14.5.2018 o 18:47


Možno až príliš blízke…

Pôvodne som vás chcela trošku nalákať na titulok s názvom „Nový párik?“, alebo „Ďalšie celebritné lesbičky?“, no potom mi došlo, že by to bolo príliš priehľadné. Slečny na titulke sú totiž obe známe tým, že rady pútajú pozornosť a navyše su skutočne veľmi dobré kamošky, ak nie tie najlepšie, takže vieme, že medzi nimi nejde o nič sexuálne.

Za ruky sa totiž nežne držia Kendall Jenner a Bella Hadid, ktoré spája modeling a fakt, že obe sú slávne len vďaka prachom svojich rodín. Ale pozor, pred nimi to nehovorte, lebo ony by vám určite povedali, že si na seba zarobili samy a že si to všetko poctivo vydreli. Tak určite. Naposledy dreli chodníky a tanečný parket v Cannes, keď sa v piatok spoločne vybrali na Magnum Beach after párty. Lepili sa na seba jedna radosť, Bella možno preto, aby odvrátila pozornosť od svojej poslednej bozkávačky s The Weekndom a Kendall preto, že jej v žilách koluje Kardashianská krv.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk