Kráľovská svadba bez tatka

pridal kara 14.5.2018 o 20:22


Thomas Markle si svoju účasť na svadbe rozmyslel. 

Situácia okolo blížiacej sa svadby Meghan a Harryho sa nám trocha skomplikovala. Pamätáte si tie ňuňu fotky, na ktorých tatino Thomas Markle cvičil a čítal si o Británii? No, ako sa ukázalo, boli dohodnuté s agentúrou paparazzov. Keď mám byť úprimná, veľmi ma to neprekvapuje, keďže 90% fotiek, ktoré vidíme v bulváre, vzniká presne takto. No tatko Markle sa teraz tak hanbí, že sa rozhodol neísť na svadbu.

Pre TMZ povedal, že tým nechcel nijako ublížiť Meghan a ani kráľovskej rodine, keď sa dohodol s agentúrou. Tá ho oslovila sama a ponúkla mu za fotky peniaze, no tie neboli dôvodom, pre ktorý to urobil. Podľa jeho slov ho už rok prenasledovali paparazzovia, ktorí ho fotili bez jeho vedomia a tieto nelichotivé fotky strapatého pána Markla, kupujúceho si pivo, sa potom šírili médiami. Thomas tvrdí, že pivo ani nepije a kupoval ho pre strážnikov v jeho bytovke. Tiež zdôraznil, že hoci mu médiá ponúkali 50 a aj 100 tisíc dolárov za rozhovor o Meghan, všetky tieto ponuky vždy odmietol. O peniaze mu totiž nešlo. Na fotkách, ktoré sa predali za 100 tisíc dolárov, zarobil len pár korún – išlo mu hlavne o to, aby si pred svadbou trocha vylepšil imidž, ktorý mu pošramotili médiá. Priznáva, že to od neho bolo hlúpe. Vraj sa len nechal viesť agentúrou, čo teraz veľmi ľutuje. Keď mám byť úprimná, vôbec by som sa nečudovala, keby ho agentúra zapálila – z kaviarne, v ktorej ho fotili, totiž uniklo video z bezpečnostnej kamery. Stavila by som sa, že paparazzi vedel o tom, že sú tam kamery, a za to, že to pustil do sveta pár dní pred svadbou, mu dobre zaplatili. Thomas ešte pre TMZ dodal, že mal pred šiestimi dňami infarkt, no z nemocnice odišiel, aby mohol letieť na svadbu. To si teraz ale rozmyslel, pretože nechce ešte viac strápniť Meghan alebo kráľovskú rodinu.

Uznávam, blbá situácia, ale napriek tomu je mi ho ľúto. 73 ročný pán na dôchodku zrejme nemá mediálny tréning a urobil to isté, čo robia absolútne všetky celebrity – dohodol si fotenie s agentúrou. Asi si povedal, že keď už to musí byť, tak nech sú fotky aspoň reprezentatívne a nech má potom svoje súkromie. V tomto kontexte mi je teda úplne ľúto, že kvôli takejto sprostosti príde o svadbu svojej dcéry.

cvičenie pred veľkým dňom

čítanie v net café

meranie na oblek

na Deň matiek priniesol Meghaninej mame kvety

tatko Markle a paparazzi v akcii:







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk